Είσοδος Μελών | Εγγραφή
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΙΔΗΡ.ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΙΔΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Το κατάστημα Γενικό Εμπόριο - Αντώνης Εμμ. Κοσμαδάκης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το φθινόπωρο του 1996. Το κατάστημα μας βρίσκεται στο 20ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Ηρακλείου – Μοιρών, στην καρδιά του Δήμου Παλιανής. Είναι εύκολα προσβάσιμο και διαθέτει χώρους παρκαρίσματος, κυριολεκτικά μπροστά στην είσοδο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργήθηκε καταρχήν το 2002, μία στατική σελίδα, και ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2009, δυναμική σελίδα. Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων μας,10500 είδη, δεν έχουν όλα φωτογραφίες.
Ζητάμε συγνώμη γι΄αυτό.
 Δουλεύουμε κάθε μέρα, προσθέτουμε φωτογραφίες και όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για τα είδη που εμπορευόμαστε.

  
Προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στις πιο χαμηλές τιμές, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση νέων προμηθευτών έτσι ώστε ν αγοράζουμε τα προϊόντα από πρώτο χέρι και στην καλύτερη δυνατή τιμή, προς όφελος φυσικά των πελατών μας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρεισιμοποιείται τις κάρτες σας για τις πληρωμές σας. Για πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεστε με 3,07€. Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται με την εταιρεία των "ΕΛΤΑ" "πόρτα-πόρτα". Η χρέωση των μεταφορικών είναι μέχρι δύο (2) κιλά 4,30€ και για κάθε επιπλέον κιλό 1,23€.

Η προσφορά μας θα μπορούσε να συνοψισθεί στο: «Ότι θέλεις θα το βρεις εδώ. Κι αν δεν το βρεις θα στο φέρουμε». 
Κοσμαδάκης: << Απ το Αλφάδι έως το Ωμέγα>>